Betfirst Welkomstbonus

De bonussen die sportweddenschap-websites aanbieden zijn soms duister. Dit geldt met name als het gaat om de beroemde « welkomstbonus ». In dit artikel decoderen we de promoties aangeboden door Betfirst, één van de bekendste spelers in België.

Betfirst België Promoties Betfirst PromotieCode 2020
Betfirst Welkomstbonus Tot wel €200 bonus Betfirst Code: CASHMAX
Betfirst Mobiel Bonus €10 mobiel bonus Betfirst Code: CASHMAX
Betfirst Combo Boost Tot wel 50% Betfirst Code: CASHMAX
Sponsoring €25 N/A

Nieuwe spelers

De aanbieding voor nieuwe klanten splitsen in twee promoties: de terugbetaalde inzet en een bonus aan de borg.

€150 vergoed weddenshap

Deze aanbieding is eenvoudig op papier: €150 wordt terugbetaald na uw registratie op uw eerste inzet (en alleen de eerste).

Bijvoorbeeld, laten we zeggen dat u €150 stort. Uw eerste inzet is op 2,00. Twee gevallen zijn voor u beschikbaar:

  • Win uw inzet: U wint dan € 200. Anders is de Betfirst bonus niet van toepassing omdat uw inzet van een winnaar bleek te zijn
  • Verliest u uw inzet: dan staat er €0 op uw account. Maar het goede nieuws is dat u in aanmerking komt voor de cashback. U zal worden terugbetaald als je de gewoon onderstaande stappen ondeneemt.

Algemene voorwaarden

Voorwaarden zijn eenvoudig, maar volg deze procedure als u wilt worden terugbetaald en van de aanbieding wil profiteren:

  • U moet binnen 7 dagen een e-mail schrijven naar [email protected]met het onderwerp « Lucky bet »
  • De klantenservice zal dan het bedrag dat u verloor de volgende dag storten op uw account (op basis van het bedrag van uw verlies tot maximum €100)

Is dit geld afneembaar? Nee, niet nu. Ten eerste, moet u replay van deze bonus op een minimale rating van 1.20. Zodra dit gedaan is, kunt u geld doorstorten naar uw account.

Als er zich een probleem voordoet, kunt u de live chat op de website (in de rechter kolom op alle pagina’s van Betfirst.be) overwegen.

Mobiele bonus

De bookmaker biedt de dezelfde promotie op mobiel, op een maximumbedrag van € 10. Het voordeel is dat deze promotie beschikbaar is voor bestaande spelers die nooit vanaf hun mobiele telefoon gewed hebben.

In dit geval is uw inzet € 10 van de mobiele site of een mobiele Betfirst toepassingen. Bij verlies volgt u deze procedure: Schrijf naar [email protected] met « Mobi bet gratis » in het onderwerp van uw e-mail.

Sponsoring

Sponsoring bestaat niet bij Unibet, in tegenstelling tot de andere operatoren, zoals Betclic of Netbet. We houden u op de hoogte als dat verandert.

Storten met of zonder storting

Vaak exploitanten in overvloed van uw deposito’s. bijvoorbeeld, door een verdubbeling van het bedrag dat u stort (je €100, ze €100, je speelt met €200). Helaas biedt Betfirst dit soort promoties aanbiedingen (of bonus bij storting, en zelfs minder zonder storting) niet langer, met uitzondering van de zeer regelmatige spelers. Dus zien of u in aanmerking komt, kan via de klantenservice.

Tot slot, als u nog geen account hebt, kunt u onze promotiecode op Betfirst.be overwegen.