Betfirst Welkomstbonus

De bonussen die sportweddenschap-websites aanbieden zijn soms duister. Dit geldt met name als het gaat om de beroemde “welkomstbonus”. In dit artikel decoderen we de promoties aangeboden door Betfirst, één van de bekendste spelers in België.

Betfirst België Promoties Betfirst PromotieCode

Betfirst Welkomstbonus

Aanbieding beschikbaar op de site

Toon Betfirst code

Betfirst Mobiel Bonus

Aanbieding beschikbaar op de site

Toon Betfirst code

Betfirst Combo Boost

Aanbieding beschikbaar op de site

Toon Betfirst code

Sponsoring

Aanbieding beschikbaar op de site

N/A

Nieuwe spelers

De aanbieding voor nieuwe klanten splitsen in twee promoties: de terugbetaalde inzet en een bonus aan de borg.

€150 vergoed weddenshap

Deze aanbieding is eenvoudig op papier: €150 wordt terugbetaald na uw registratie op uw eerste inzet (en alleen de eerste).

Bijvoorbeeld, laten we zeggen dat u €150 stort. Uw eerste inzet is op 2,00. Twee gevallen zijn voor u beschikbaar:

  • Win uw inzet: U wint dan € 200. Anders is de Betfirst bonus niet van toepassing omdat uw inzet van een winnaar bleek te zijn
  • Verliest u uw inzet: dan staat er €0 op uw account. Maar het goede nieuws is dat u in aanmerking komt voor de cashback. U zal worden terugbetaald als je de gewoon onderstaande stappen ondeneemt.

Algemene voorwaarden

Voorwaarden zijn eenvoudig, maar volg deze procedure als u wilt worden terugbetaald en van de aanbieding wil profiteren:

  • U moet binnen 7 dagen een e-mail schrijven naar support@betfirst.bemet het onderwerp “Lucky bet”
  • De klantenservice zal dan het bedrag dat u verloor de volgende dag storten op uw account (op basis van het bedrag van uw verlies tot maximum €100)

Is dit geld afneembaar? Nee, niet nu. Ten eerste, moet u replay van deze bonus op een minimale rating van 1.20. Zodra dit gedaan is, kunt u geld doorstorten naar uw account.

Als er zich een probleem voordoet, kunt u de live chat op de website (in de rechter kolom op alle pagina's van Betfirst.be) overwegen.

Mobiele bonus

De bookmaker biedt de dezelfde promotie op mobiel, op een maximumbedrag van € 10. Het voordeel is dat deze promotie beschikbaar is voor bestaande spelers die nooit vanaf hun mobiele telefoon gewed hebben.

In dit geval is uw inzet € 10 van de mobiele site of een mobiele Betfirst toepassingen. Bij verlies volgt u deze procedure: Schrijf naar support@betfirst.be met “Mobi bet gratis” in het onderwerp van uw e-mail.

Sponsoring

Sponsoring bestaat niet bij Unibet, in tegenstelling tot de andere operatoren, zoals Betclic of Netbet. We houden u op de hoogte als dat verandert.

Storten met of zonder storting

Vaak exploitanten in overvloed van uw deposito's. bijvoorbeeld, door een verdubbeling van het bedrag dat u stort (je €100, ze €100, je speelt met €200). Helaas biedt Betfirst dit soort promoties aanbiedingen (of bonus bij storting, en zelfs minder zonder storting) niet langer, met uitzondering van de zeer regelmatige spelers. Dus zien of u in aanmerking komt, kan via de klantenservice.

Tot slot, als u nog geen account hebt, kunt u onze promotiecode op Betfirst.be overwegen.