Ontdek op de site

Ladbrokes is een grote en zeer gerespecteerde bookmaker in het Verenigd Koninkrijk en de rest van de wereld. Hij is ook de leider in België vanwege zijn vele weddenschappen. Ze hebben hoge beloningen die grote gokkers aantrekken.

Ladbrokes biedt 24/7 klantenondersteuning via telefoon, chat of e-mail. Hun klantenservice lost alle problemen op in een korte tijd.

  • €100 gratis weddenschapsgeld voor nieuwe spelers
  • Verzekering voor gecombineerde weddenschappen
  • Storting en terugtrekkingsmethodes in de toepassingsmogelijkheden
  • Soms slechte kansen

Voordelen: de hoogste voordelen van alle bookmakers

Ze bieden een gratis weddenschap van € 100 + €15 op mobiel voor alle nieuwe klanten gevestigd in België met promotiecode Ladbrokes. Om in aanmerking te komen voor deze promotie, moet u hier een rekening openen, uw eerste storting doen en een weddenschap aangaan.

De combinatieverzekering voor weddenschappen is beschikbaar bij Ladbrokes. Dit betekent dat u moet plaatsen krijg je een gratis weddenschap als uw prognose uitslag van zo'n controle verliezer.

Depot en intrekkingsopties: wat anders?

Alle credit- en debet kaarten zullen worden geaccepteerd, Skrill, Paypal, Western Union, bank transfer, Neteller, Entropay, Paysafecard. Alle door u verrichte deposito's zijn direct en gratis. Ladbrokes biedt de mogelijkheid om maximaal vijf methoden van betaling toe te voegen aan uw account. Wat een voordeel is, aangezien veel bookmakers deze mogelijkheid niet bieden.

Western Union en bank overschrijvingen worden verwerkt binnen een maximum van 5 dagen (in de meeste gevallen een dag of twee) en uitbetalingen zijn gratis. Transfers naar elektronische portemonnees (Paypal, Skrill, Neteller) hebben een minimum van 6 uren behandeltijd en creditcards / betaalkaarten worden tussen 2-5 werkdagen behandeld.

Bereik van weddenschap: u krijgt uw geld

Bij Ladbrokes kunt u een inzet plaatsen in agentschappen, online, mobiel en zelfs telefonisch. Ladbrokes biedt de beste kansen van andere bookmakers.

Een grote tekortkoming op Ladbrokes is het ontbreken van live wedstrijden. Voor gokkers is het ingewikkelder live weddenschappen te plaatsen zonder het kijken naar het spel op hetzelfde moment.

Ladbrokes heeft gemiddelde marges, met name over voetbal, en de kwaliteit van de ratings moet verbeteren.

In de mobiele app van Ladbrokes kunt u weddenschappen plaatsen, uw accountgegevens controleren en van vele andere functies gebruik maken. Daarnaast kunt u storten op uw rekening van Ladbrokes van de mobiele app. Slechts een paar bookmakers staan dit toe.

U kunt sportweddenschappen, online casino, bingo, loterij, poker en virtuele spellen spelen. Een account geeft u toegang tot alle games.

ladbrokes-logo

Ontdek op de site

Ladbrokes.be (België en Nederland) Recensie - by , mai 14, 2017
5 / 5stars
Ladbrokes.be is bookmaker marktleider in België