Betfirst.be Recensie

De eigenaar van Betfirst is Sagevas S.A. en hoewel het weinig bekend is buiten België, is het een belangrijke lokale speler, die tot doel heeft Unibet en Ladbrokes tot leiders te maken. De bookmaker is ook de partner van sportweddenschappen bij de sportnieuwssite DH Net. 

Zet in op je favoriete team <strong>met de code CASHMAX</strong>

Zet in op je favoriete team <strong>met de code CASHMAX</strong>

Het gamma aan weddeschappen

De in-play en de live weddenschappen, zijn goed geplaatst op de site. U kunt de gebeurtenissen bekijken bij een inzet op één van hen. Voetbal, hockey en tennis zijn inzetbaar met meer dan 50 beschikbare weddenschappen per spel.

Het spel « PronoGoal» bestaat in 3 versies :

  • Bij de « Maxi” versie kunt u € 100 000 verwachten als het u lukt om met succes 15 wedstrijden te voorspellen van het rooster.
  • Bij de « Super » versie kunt u € 25.000 verwachten als het u lukt om met succes 11 wedstrijden te voorspellen van het rooster.
  • Bij de « Mini » versie kunt u € 1.000 verwachten als het u lukt om met succes 6 wedstrijden te voorspellen van het rooster.

Wij raden de « Mini » versie aan, want zelfs als de jackpot lager is, kan de kans op het winnen veel groter zijn dan voor de twee andere versies. Vergeet niet om onze reclameletters vóór het spelen van Prono voetbal in te voeren.

Tot slot, vergeet niet om de « statistieken » te bekijken. Deze stellen u in staat om betere keuzes te maken bij de eventuele weddenschappen.

De andere beschikbare spellen

Betfirst is een site gericht op sportweddenschappen en virtuele sporten.

Een sectie is gewijd aan casinospelen en bingo. We verwachten dat ze ook hieraan gehoor gaan geven om het portfolio uit te breiden.

Klantenservice

Betfirst is beschikbaar in het Nederlands, Frans, Duits en Engels. Het e-mailadres van de klantenservice is [email protected] en het telefoonnummer is 0784805897. Dat gezegd hebbende, de chat is de snelste methode om geholpen te worden.

Spelers mogen alleen in euro’s storten en inzetten, via conventionele depositie methoden: Credit Card, Bank Transfer, Neteller, Hipay Ticket Premium.  PayPal wordt niet geaccepteerd op deze website.

Conclusie : ons verdict

De slogan van Betfirst “First in Fun, First in Cash.” houdt zich aan zijn belofte. De operator is  legaal werkzaam voor alle Belgische spelers. Het bedrijf beschikt over de juiste vergunning en uw stortingen zijn veilig. Het prono voetbalspel is ook een goede manier van gokken, zonder geld in te zetten.

Deze officiële video van Betfirst vertelt u nog meer over de bookmaker:

https://www.youtube.com/watch?v=HdRShe5DrH4