Zebet promotiecode Juni 2024: *ZEMAXNL*

Wat is de huidige promotiecode? De Zebet bonuscode is ZEMAXNL voor  in Nederland. Ga vandaag nog aan de slag met onze exclusieve Zebet promotiecode, geldig voor heel 2024.

Zebet Promotiecode: ZEMAXNL

1. Zebet inschrijfbonus  – voor iedere nieuwe speler.

2. Zebet – bij de inschrijving, na het plaatsen van een inzet op een weddenschap wordt bij verlies tot aan 100 Euro teruggestort.

3. Zebet – word uitbetaald met een 10% aan een verloren weddenschap tot aan max. 50 Euro.

Hoe te registreren met Zebet promotiecode ZEMAXNL

De eerste vereiste is dat de speler 18 jaar moet zijn wanneer hij of zij deze website bezoekt. Via de Home page wordt het duidelijk om de welkomstbonus te vergaren en met een eenvoudige navigatie kan er direct naar de ‘registratie’ knop worden geklikt. Eenmaal aangekomen op de registratie pagina, zal de gebruiker zijn gegevens moeten invullen, plus de eventuele bonuscode om gebruik te kunnen maken van Zebet. De persoonlijke gegevens waaronder de naam, adres, email worden veilig opgeslagen. Er zullen meerdere verificaties plaatsvinden om de bonus vrij te spelen en om de veiligheid van de speler en de site te garanderen. De speler kan 1 account aanmaken en de bonus die gerelateerd is, zal dan ook maar 1 keer worden gebruikt per nieuwe speler.

De verschillende bonussen per product

Meerdere bonussen zijn hier terug te vinden op deze website. De grote welkomstbonus is een favoriet, maar vergeet niet om ook deel te nemen aan de promotie.

Wat zijn de Bonusvoorwaarden

● Zebet welkomstbonus: Schrijf je als nieuwe speler in bij deze website en ontvang 150 Euro in 2 aparte stappen uitgekeerd.
Voorwaarden:
● Spelers vanaf 18 jaar die een storting maken komen in aanmerking.
● 15 Euro is het minimum storting bedrag.
● Maak de eerste weddenschap binnen 15 dagen.
● De bonus is gerelateerd aan 1 speler en 1 I.P. adres

➔ Binnen een tijdsduur van 2 maanden worden de inzetten opgeteld en 10% van het totaalbedrag wordt teruggegeven tot aan een maximaal bedrag van 50 Euro.

2. Zebet Sponsorship: Verdien een extra 10 Euro door je vrienden uit te nodigen en te laten registreren op Zebet.
● Navigeer via je persoonlijke pagina naar de tab’ Sponsorship’. Vul de gegevens van de persoon in die je wilt verwijzen naar deze site. Zodra de andere persoon zijn of haar email opent dan zullen de persoonlijke gegevens worden gevraagd. Samen met een eerste storting ter hoogte van 15 Euro, wordt de bonus aan je uitbetaald.

3. Zebet Loyalty programma: Verdien automatisch punten met de weddenschappen.
● Via Zeclub, dat een onderdeel is van het loyaliteitsprogramma, worden er punten gespaard per ingezette weddenschap. Voor elke 1 Euro ontvangt men enkele punten. Deze kunnen per 2000 worden omgezet in 10 Euro.

FAQ en belangrijke weetjes

De website heeft al zijn pijlen gericht op de sportweddenschappen en is hiermee een behoorlijke koploper. Het Belgisch bedrijf geeft de speler toegang tot verschillende taalkeuzes waaronder, Nederlands, Frans, Engels, Duits en Chinees. De onderneming is in het bezit van bepaalde vergunningen om een veilig spel te garanderen.

★ Voor de website: www.zebet.fr, ZEturf France Ltd heeft een goedkeuring verkregen op nummer ° 0005-PS-2014-05-14 en verkregen via de Online Games Regulatory Authority (ARJEL)

★ Het bedrijf staat onder de regulatie van MGA.

★ ZEbet.com opereert via ZETOTE SYSTEM Ltd – CAROLINA COURT 3RD verdieping GIUSEPPE CALI STREET, TA ‘XBIEX, XBX 1425 – De vergunning is verkregen op 21 November 2015 by the MGA the government Malta Gaming Authority onder het number: MGA / B2C / 113/2004.

Iedereen kan meespelen en inzetten op de favoriete club of speler wanneer er een wedstrijd begint via deze website. Bekende spelen zoals Premier League, Bundesliga, Ligue 1 en de Eredivisie zijn er maar een paar om te vermelden. Daarnaast worden sporten zoals tennis, handbal, rugby, basketbal en badminton naar voren gebracht om met diverse combinaties in te zetten. Een ander leuke bijkomstigheid op deze site is, dat je kunt inzetten op de live games.

De kwaliteit van het platform

 

De interface van deze website heeft alles in huis om het op een levendige werking naar voren te brengen. Het oogt een beetje eenvoudig, toch zijn alle functies eenvoudig en de navigatie is goed te noemen. Het wordt gepresenteerd op een duidelijke manier, plus het aanbod van de diverse talen is een groot pluspunt.

Welke producten bieden ze aan en waar staan ze voor

Wat we al hadden aangegeven is dat deze website zich totaal richt op de sportweddenschappen. We geven hieronder meer informatie over de desbetreffende inzetten die kunnen worden gepleegd. We willen ook vermelden dat de definitie van een weddenschap bestaat uit: Het behalen van een resultaat van een sportevenement.

● Eenvoudig gokken
❏ Inzetten op een enkele weddenschap met het bijhorende resultaat.

● Meervoudige weddenschap
❏ Is de weddenschap dat bepaalde uitkomsten gecombineerd naar voren komen.

● Live gokken
❏ De live weddenschappen zijn inzetbaar wanneer er een sportevenement begint. Deze wordt telkens bijgewerkt.

● Wed “1-2”, wie wint de wedstrijd?
❏ Een 2-weg weddenschap waarbij een botsing tussen 2 entiteiten plaatsvindt.

● Wed “1-N-2″, wie wint de wedstrijd?
❏ Een 3-weg weddenschap met een clash tussen 2 entiteiten

● Exacte score” inzet
❏ Deze weddenschap stuurt naar het voorkomen van een specifieke score als onderdeel van een evenement.

● Wed “Finale Winnaar” of wed op het evenement
❏ Verwijst naar de entiteit die is aangewezen als winnaar van het evenement, de wedstrijd of de race.

● Weddenschap “Aantal …”: Een weddenschap ”
❏ Bepaal het aantal doelen, punten etc van een wedstrijd of evenement.

● Weddenschap “Meer of minder …”
❏ Het wel of niet tellen van de bepaalde doelpunten en of punten van een wedstrijd, periode of evenement.

● Weddenschap ‘Halve tijd / Einde wedstrijd'
❏ Bepaal de juiste punten, doelpunten om deel te nemen aan deze weddenschap voor de pauzes of einde van de wedstrijden etc.

● Weddenschap “Eerste team dat scoort”
❏ Bepaal de juiste score en of team dat als eerste scoort.

● Weddenschap “Laatste team dat scoort”
❏ Deze weddenschap kan worden gebruikt om in te zetten op het laatst gescoorde team.

● Weddenschap “Wie kwalificeert zich”
❏ Maak deze weddenschap en zet in op het team dat zich kan kwalificeren voor de volgende ronde.

● Weddenschap “Halftijds met de + van …”
❏ Is de rustpauze van een evenement of wedstrijd waar het totaal aan doelpunten, punten worden berekend.

● Weddenschap “Winnaarsmarge” en “Winnaarsopening”
❏ Bepaal de exacte doelpunten, punten etc van een wedstrijd etc.

● Dubbele kans” weddenschap
❏ Bepaal de juiste score van de wedstrijd.

● Weddenschap “Winnaar van de 1e set / 1e set / 1e frame …”
❏ Probeer in te schatten wie de eerste ronde, speler van een wedstrijd gaat worden.

● Weddenschap ‘volgend doel'
❏ Wie maakt het volgende doelpunt, om deze weddenschap aan te gaan.

Zo zijn deze bepaalde weddenschappen de meest voorkomende bij Zebet. Naast deze inzetten kan de speler ook gebruik maken van de rasters, House of Coach en de live games.

Hoe te storten en uitbetalen

Het moederbedrijf dat Zeturf heet gaat al wat jaren mee en de bijhorende stortingsmogelijkheden worden telkens bijgewerkt. Na enkele dagen zullen ook de gewenste uitbetalingen worden verwerkt en zichtbaar zijn op de behorende bankrekening. De stortingen worden verwerkt met een minimum bedrag dat gekoppeld is aan 15 Euro.

De verschillende stortingsmogelijkheden

We zien de welbekende betaal opties voorbijkomen bij dit platform. mastercard, visa, virement bancaire, paysafe, neosurf, ticketpremium, moneyclic, paypal en skrill.Een bedrag ter hoogte van 15 Euro is voldoende om van start te gaan bij deze website en de bijhorende bonus kan worden verkregen via deze weg. De vereiste om een storting te maken hangen af van de ingebrachte gegevens die worden gecontroleerd op echtheid.

Bepaalde uitbetaling opties

Via de Home pagina kan er op elk moment worden uitbetaald. Wijs je muis naar de ‘Cash out’ tab en vervolgens wordt op een duidelijke manier uitgelegd om de gewonnen gelden uit te betalen. De opties om een uitbetaling te voldoen zijn onderbracht bij de gehoorde E-wallet. Toch zullen de centjes op de bankrekening verschijnen binnen een periode van 2 tot 5 dagen.

Customer support

We zien dat deze website nog geen live chat functie heeft ingebracht op de website, toch zijn de medewerkers beschikbaar om de vragen en of klachten te beantwoorden. Aan de rechterkant van de Home pagina zijn verschillende opties bereikbaar om contact te maken met de deskundige. Email is een handige manier, maar ook een telefoonnummer: 01 70 61 57 35 is aan andere manier om te spreken met een professionele persoon.

Mobiele versie van dit platform

Zebet komt via een Apple applicatie naar buiten om de weddenschappen te spelen op een iPad of andere Apple attributen. Het operatie systeem iOS 8.0 of later zal de ZEbet applicatie laten werken en de spelers kunnen met gemak alle weddenschappen plegen via deze App, toch kan er met een bezoek aan de website worden gemaakt via een Android om op deze weg de miniatuur uitgave te spelen.

Mobiele applicatie

De webbrowser is dus 1 mogelijkheid om direct te kunnen spelen. De speelsnelheid is bepalend en gekoppeld aan de snelheid van de provider, op deze manier. Alle buttons worden hier via de mobiele versie gepresenteerd en deze wijken dus ook niet af van de gewone uitvoering dat we allemaal kennen. De registratieprocedure is ook hier toepasbaar en stortingen en uitbetalingen kunnen worden gemaakt op de kleinere versie van Zebet.

Mobiele weergave

Webbrowser of App, het blijft allemaal hetzelfde om toegang te krijgen op deze website. De navigatie op deze site via de mobiele applicatie is goed te noemen. Het heeft een fonkelend voorkomen en de ‘bets’ kunnen makkelijk worden benaderd. Zo zijn de verschillende ‘bets’ ook toepasbaar zoals de live bets etc. Maak ook gebruik van de welkomstbonus mocht u een nieuwe speler zijn die net komt kijken om een weddenschap te maken. De Help functie is hier ook te vinden en bepaalde features worden duidelijker, wanneer je de mobiel in de horizontale stand plaatst.

Onze uitspraak van deze website

De geweldige sporten worden via de t.v. en je laptop of op een andere manier gepresenteerd. Mocht een bepaalde wedstrijd niet voor genoeg spanning zorgen dan kan de gebruiker bepaalde weddenschappen plaatsen om een extra dimensie te geven aan het sportevenement. De website heeft een goede vertoning en is erg makkelijk te begrijpen, ook voor de mobiele versie. Het spaarsysteem is een leuke bijkomstigheid om automatisch te blijven sparen voor extra geld. De bonussen zijn erg interessant voor de nieuwe speler, plus stortingen en uitbetalingen lopen allemaal op een veilige manier. We willen graag vermelden dat de live chat wellicht een goede optie is voor de gebruiker, maar tegenwoordig hebben we deze functie nog niet teruggezien bij deze website. Het blijft een goede website met vele keuzes om de gewenste weddenschap te plaatsen.

Top 3 alternatieve websites voor paardenrennen

1. Betfirst Casino

Dit EGR winning website, heeft diverse sporten in zijn portfolio zitten om een weddenschap te plaatsen. Zo kan er op voetbal, tennis en andere sporten worden ingezet. Het is een gelikte site en gaat al wat jaren mee in de online wereld met ook andere variaties waaronder Betfirst Casino. De nieuwe welkomst bonus is interessant te noemen en geeft de nieuwe gebruiker.

2. Betway

Deze flitsende goed uitziende website is voorzien van de gewenste sportweddenschappen op je laptop of je mobiel. Er is op dit moment een welkomstbonus te verkrijgen wanneer er een bedrag van 10 Euro wordt gestort. De sporten worden duidelijk naar de speler getoond en de bijhorende inzetten zijn simpel toepasbaar. Het bedrijf beschikt over de juiste vergunningen zoals MGA.

3. Casino777

❖ De keus van de sportevenementen zijn vrij groot. Dit bedrijf gaat al sinds 1983 mee en is ook speelbaar op je mobiel. Poker en andere kaartspelen zijn een onderdeel van deze website.

Laatste update : Juni 2024