Zeturf promotiecode Juni 2024

Begin meteen te spelen met onze exclusieve Zeturf promotiecode, geldig tot eind 2024.

Zeturf Promotiecode

1. Zeturf inschrijfbonus – voor iedere nieuwe speler.

2. Zeturf  – direct bij de inschrijving, plus in 3 stappen van 20 Euro ieder.

3. Zeturf  – word uitbetaald per gespeelde inleg.

Hoe te registreren met Zeturf promotiecode

Het inschrijven bij dit platform gaat eenvoudig. Navigeer jezelf naar de Home page van deze website en klik op de registratie button. Het is ook handig om de site te vertalen in uw gewenste taalkeuze, om het proces te vereenvoudigen. De juiste bonuscode wordt per registratie opgevraagd. Vul alle gegevens in zoals uw naam, adres, woonplaats etc en bevestig dat u 18 jaar of ouder bent. De registratie zal ook om uw email vragen, plus een foto van uw paspoort. Wanneer u deze gegevens heeft verstuurd, dan koppelt u automatisch de bonuscodes los die hiermee gemoeid gaan.

De verschillende bonussen per product

De inschrijfbonus wordt direct aangeboden, maar in verschillende stappen. Deze zijn gerelateerd aan de paardenweddenschappen en de inzet. Op dit moment is dit de enige promotie dat Zeturf aanbiedt.

Wat zijn de Bonusvoorwaarden

● Zeturf inschrijfbonus: Schrijf je als nieuwe speler in bij deze website en ontvang 250 Euro in verschillende stadia.
Voorwaarden:
● Spelers vanaf 18 jaar die een storting maken komen in aanmerking.
● 15 Euro is het minimum storting bedrag.
● Na 6 maanden onactief vervalt de bonus.
● 1 inschrijf bonus en 1 weddenschap bonus is van toepassing per nieuwe speler.
● 1 account per speler is toegelaten.

Mocht u als nieuwkomer net komen kijken bij deze website, dan zult u vast wel opmerken dat het met alles gericht is op paardenweddenschappen. Zo kan de nieuwe speler vertrouwd inzetten bij deze site. Het bedrijf beschikt over de juiste vergunning om zo legale weddenschappen te accepteren en uit te voeren. De MGA (Malta Gaming Authority) reguleert Zeturf en de adresgegevens kunt u hieronder terugvinden.

★ ZEturf.be opereert via ZETOTE SYSTEM Ltd – CAROLINA COURT 3RD verdieping GIUSEPPE CALI STREET, TA ‘XBIEX, XBX 1425 – De vergunning is verkregen op 21 November 2015 by the MGA the government Malta Gaming Authority onder het number: MGA / B2C / 113/2004.

Daarnaast brengt dit platform ook Live paardenraces naar voren en het bedrijf genaamd: SportNCO, geeft de juiste softwareondersteuning voor deze website om alles soepeltjes en vlot te laten verlopen. Het bedrijf heeft op dit moment geen directe bonuscode, toch is de navigatie naar Zeturf de beste manier om direct te kunnen genieten van de registratie bonus waar ze op dit moment mee stunten. Ook willen we vermelden dat de races kunnen worden herhaalt via de website. Dit blijkt een handige feature om bepaalde paardenraces terug te bekijken, wanneer men niet in de gelegenheid was om deze live te zien.

Het minimum bedrag, wat aan de inzet is verbonden, heeft een waarde van 15 Euro, daarentegen is de maximale inzet per weddenschap 3000 Euro. We komen hierop nog terug in een volgend onderdeel van deze recensie.

De kwaliteit van het platform

We zien bij deze uitgave van de paardenweddenschappen site, of bookmaker, een flitsende en zeer gelikte verschijning. Alles kan met eenvoud worden genavigeerd en de mogelijkheid om op een forum te kunnen vertoeven is ook een ander handig feitje. Daarnaast heeft Zeturf de optie om bepaalde voorspellingen te presenteren. Zo kan de gebruiker bepaalde informatie inwinnen van de toekomstige races. Dit zijn geen garanties, maar het geeft opnieuw een aardige insteek voor deze website. De gereden races kunnen ook worden nagekeken onder de daarvoor bestemde ‘tab’ dat te vinden is op de Homepage.

Welke producten bieden ze aan en waar staan ze voor

We zien dat deze website zich dus richt op paardenweddenschappen. We willen dan ook graag vermelden de wijze waarop kan worden ingezet en de uitleg van de betreffende inzet.

● De Single Win(SG)
❏ Als het ingezette paard de race wint, dan zal Zeturf uitbetalen.

● Single placing (SP)
❏ Mocht de eerste of de tweede plaats worden behaald met het gekozen paard, dan wordt er uitgekeert.

● ZEshow
❏ Bij deze keuze wordt er uitbetaald als het gekozen paard als tweede over de finishlijn gaat.

● ZECouillon
❏ Plaatst men op deze wijze een inzet, dan zal het paard als vierde over de lijn moeten komen, om de prijs in de wacht te slepen.

● Supersimple (S4)
❏ Met een minimale inzet van 4 Euro kan er worden ingezet op de 4 voorgaande variaties. De ‘Single win, Single placing, ZEshow en de ZECouillon zullen met de combinaties bepalen of u heeft gewonnen. Alle winkansen zijn per afzonderlijke variatie van toepassing.

● Straight Forecast / Exacta(JO)
❏ Maak prijs wanneer u de juiste 2 paarden uitkiest die in de exacte volgorde over de finishlijn gaan, namelijk de eerste en tweede plaats.

● Reverse Forecast (JG)
❏ Het verschil van deze variatie op de Straigt forecast/exacta is dat de gekozen 2 paarden als eerste en tweede over de lijn moeten gaan in een willekeurige volgorde.

● Placed Dual Forecast / Swinger (JP)
❏ Kies uit 2 paarden en laat deze in de top 3 over de lijn komen. Er is niet noodzakelijk om de paarden in een volgorde te kiezen, het kan in een willekeurige volgorde, zolang ze maar in de top 3 zitten.

● ZE2/4
❏ Kies weer uit 2 paarden. Als de gekozen paarden in de top 4 zitten dan wint u. Elke volgorde is weer toegestaan.

● Trifecta Box (Trio)
❏ Maak een keuze uit 3 paarden en win wanneer deze paarden als top 3 over de finishlijn gaan. Elke volgorde kan hier ook worden gehanteerd.

● ZE4
❏ Bepaal de top 4 paarden die over de winlijn gaan in elke volgorde om te winnen.

● Superfecta / Quartet(ZE4Ordre)
❏ Maak de juiste keuze uit het paardenarsenaal en neem 4 keuzes voor de eerste tot de vierde plaats in de exacte volgorde met de juiste namen van de paarden.

● ZE5
❏ Bepaal de eerste 5 paarden die over de finishlijn gaan in elke gewenste volgorde.

● ZE234
❏ Bepaal de inzet en zet in op de volgende ticket combinatie met gesplitste inzetten. , 1 ZE4, 3 Trio and 3 Straight Forecast.

● ZE345
❏ Bij deze variant kan er worden ingezet op verschillende opties in 1 ticket en gespleten inzetten.

● CHANCE
❏ Zeturf zal een combinatie bepalen tussen de favoriete paarden.

● Dead Heat
❏ De inzetten worden verdeeld als er meerdere paarden tegelijkertijd over de winlijn gaan.

● ZETURF grid
❏ Bepaal met een juiste combinatie de uitslag van de races die op een lijst staan.

Hoe te storten en uitbetalen

Het storten en uitbetalen gaat op een veilige manier bij deze website. Het heeft namelijk de juiste vergunningen, wat we al aangaven. Zo is er ARJEL, dat vanuit Frankrijk de licentie heeft vrijgegeven aan deze onderneming.

De verschillende stortingsmogelijkheden

We zien de welbekende betaal opties voorbijkomen bij dit platform. We zien Visa, Mastercard en de bankoverschrijving terug, maar ook diverse e Wallets waaronder Paysafecard, Ticketpremium, Neosurf en Skrill. De minimum storting is 15 Euro en de bijhorende bonus kan worden vergaard via deze weg. De vereiste om een storting te maken hangen af van de ingebrachte gegevens die worden gecontroleerd op echtheid.

Bepaalde uitbetaling opties

De uitbetalingen zullen ook hier eerst worden geverifieerd. Bij een bedrag dat hoger ligt dan 2300 Euro zal de verificatie worden herhaald voordat er word uitbetaald. De verschillende opties om bedragen te laten uitkeren zijn verbonden aan een minimum bedrag van 15 Euro. Om direct de gewonnen bedragen uit te keren zal er naar de juiste ‘button’ moeten worden genavigeerd. Deze pagina bevindt zich op de: My Account pagina, waarna er daarna op: Withdraw my winnings’ zal moeten worden geklikt. Kies daarna uit Skrill of Banktransfer om de gevraagde gelden op je account te zien verschijnen met een tijdsduur variërend van 2 tot 5 dagen.

Customer support

Er bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van de ‘Help’ button op de Homepagina. Toch is er geen live chat aanwezig om direct in contact te staan met een medewerker van Seturf. Op de reguliere openingstijden zijn de mensen die werkzaam zijn voor dit bedrijf via email te benaderen. Het contactformulier bevindt zich onder de ‘Help’ pagina, waar ook andere opties naar voren komen zoals een telefonische benadering.

Mobiele versie van dit platform

Zeturf heeft een Android App waar dezelfde weddenschappen kunnen worden geplaatst. Toch wijkt deze applicatie af van de normale App en is daarom alleen toegankelijk via de normale website. De navigatie in deze miniatuur uitgave zal met eenvoud worden bereikt. Het beschikt over identieke opties die kenbaar worden gemaakt in de laptop uitgave.

Mobiele applicatie

Zoals we al aangaven dat deze site te bezoeken en te downloaden is via de webbrowser, dus zal de Android mobiel ervoor zorgen dat alles vlekkeloos loopt. Na de registratie kan er ook de bijhorende bonus worden ontvangen via deze miniatuuruitgave. De weddenschappen kunnen worden geswipet, dat bovendien een extra mogelijkheid naar voren brengt om meerdere inzetten te maken op verschillende races.

Mobiele weergave

Alles wordt met dezelfde kenmerken gepresenteerd vergelijkbaar met de normale website. De weergave is alleen van kleiner formaat en zal alleen kunnen worden gespeeld worden via de webbrowser. Het zal dan ook aan de verbinding liggen of de laadtijd verkort op langer op zich laat wachten, voordat er een inzet kan worden geplaatst. De registratie, uitbetalingen, inzetten en Help functies zijn allemaal bereikbaar op de mobiele versie van Zeturf.

Onze uitspraak van deze website

Wilt men een weddenschap plaatsen op een bepaalde website dat paardenrennen als nummer 1 presenteert, dan kunnen we met een gerust hart vermelden dat deze onderneming een goede prestatie neerzet. Het bedrijf beschikt over de juiste vergunningen om een veilig spelniveau te bereiken. De uitbetalingen lopen vlekkeloos, toch kan het enige dagen duren voordat er wordt uitbetaald. De hulpfunctie is aanwezig, toch een puntje waar dit bedrijf kan verbeteren; is het inbrengen van een live chat functie. Al met al, scoort het hoog en de spelervaring is goed te noemen met een eenvoudige navigatie en gelikte vertoningen.

Top 3 alternatieve websites voor paardenrennen

1. Runnerz

❖ Deze website laat de gebruiker wedden op paarden en is in Nederland ook speelbaar. Het beschikt over live videoraces, maar ook kunt u de gereden races terug bekijken. De welkomstbonus heeft op dit moment een hoogte van 25 Euro, wanneer u een bedrag van 50 Euro stort.

2. Ladbrokes

❖ Bij Ladbrokes zullen niet alleen paarden worden geracet, maar er bestaat ook de mogelijkheid om in te zetten op verschillende andere sporten, waaronder voetbal, tennis etc. Het is voor de Nederlandse speler toegankelijk en speelbaar.

3. Betfirst Casino

❖ Dit online casino geeft 50 Euro weg bij een nieuwe registratie en 10 Euro als je je aanmeld via je mobiel. Het platform heeft meer dan alleen paardenracing in petto en is daarom dan ook uitgebreid met andere spelen zoals poker, en sportweddenschappen.

Laatste update : Juni 2024

 

Laatste update : Juni 2024